Ik ben Hevitec!

Vincent Meijer is mijn naam en ik heb Hevitec BV opgericht. Ik ben een jonge ambitieuze ondernemer met een geweldige inzet. Mijn business bestaat uit het leveren van, plus het optimaal adviseren over technische vloeistoffen, voor reiniging, smering en bescherming. Mijn know how van vloeistoffen en de specifieke technische toepassingen heb ik in de afgelopen 15 jaar in het veld opgebouwd.

Wat kan je van mij verwachten?

> Advies; betreffende technische vloeistoffen en equipment gericht op jullie specifieke situatie en omgeving. Jullie staan centraal en ik zorg voor het beste product.
> Geen 9 tot 5 mentaliteit; ook ’s avonds word ik gebeld met vragen om advies te geven over onderhoud of producten te organiseren op locatie.
> Zorgeloos onderhoud; de producten die je van mij ontvangt zorgen dat jullie blijven werken met optimale productiviteit en meer effectiviteit.
> Een eerlijke prijs; prijzen zijn voor ons net zo belangrijk als voor jullie en daarom overleg ik graag om tot een goede prijs-product mix te komen.
> De beste kwaliteit; ik sta garant voor elke liter en korrel die ik verkoop en zorg ervoor dat wat jullie bij mij afnemen van de beste kwaliteit is.