Samenwerken!

Samenwerken ontstaat niet door producten bij een werkplaats naar binnen te “gooien.” Ik verdiep mij in het bedrijf en probeer te zien waar er mogelijkheden zijn samen een goed productconcept op te zetten. Dit is per definitie niet een nieuw concept, jaren van jullie ervaring en succes kunnen vaak eenvoudig worden vertaald naar onze producten en goede prijzen.  Ik vaar alleen niet blind af op wat het huidige merk bij jullie heeft aangeboden, het kan best zijn dat door beperking van het assortiment, vernieuwing van het machinepark of ontwikkeling van nieuwe producten een verbeterde productselectie kan worden gemaakt.

BRUINSMA OLIE
Zelfs ik kan niet alles alleen en gelukkig heb ik een fantastische partner gevonden bij Bruinsma Olie. Sinds 5 jaar kom ik al bij Geert Bruinsma over de vloer en sinds 2017 is dat omgezet in een volledige samenwerking. Dit zorgt ervoor dat wij elkaar helpen met technische vraagstukken, ontwikkeling van nieuwe producten, administratie en het onderhouden van contacten bij relaties. Bruinsma Olie heeft een zeer grote voorraad aan verschillende producten in verschillende verpakkingen die binnen Nederland in 24 uur kunnen worden uitgeleverd en met spoed binnen 6 uur.  Onze combinatie zorgt dat bedrijven kunnen beschikken over een externe technische dienst die door afname van producten wordt betaald.

Merken staan bij ons niet centraal, de kwaliteit en effectiviteit staat voorop! Kwaliteit kent natuurlijk velen vormen, laat ik het dan zo omschrijven dat wij op dit punt s’avonds relax gaan slapen met de wetenschap dat dit geen issue is!