Oog voor detail

Met het oog voor detail bepalen we samen jullie product- en werkplaatsconcept. Dit wordt mede bepaald door gebruik van type apparatuur en machines, specificatie eisen, milieu-eisen en de omgevingssituatie waarin jullie bedrijf opereert. Ik maak een compleet onderhoudsoverzicht met gebruik van reiniging, smering en bescherming. Welke vloeistoffen en smeervetten uiteindelijk gebruikt gaan worden is geheel aan jullie.

Waar zit het oog voor detail? Wel nu; ik bekijk wat voor type bedrijf jullie zijn, wie zijn de mensen die met de producten werken en wat zijn de wensen met betrekking tot onderhoud. Ik vraag mij af waarom bedrijven smeren met dure synthetische producten voor 2000U interval wanneer zij zelf een interval van 500U aanhouden. Meestal blijkt dat bedrijven door “verkopers”, die hun bonus moeten halen, verkeerd worden geadviseerd.

Bij oog voor detail draait het om: type machine, toepassing, omgeving, mensen en kosten laten aansluiten met de specificatie-eisen, milieueisen en wensen van een bedrijf.